Hotellrom

Med en fantastisk atmosfære og en unik beliggenhet helt i enden av Nyhavn, holder 71 Nyhavn Hotel til i to nyrenoverte pakkhus fra tidlig 1800-tall. Hotellet har 130 rom innredet med respekt og ydmykhet for bygningenes historie, med henholdsvis 66 nyrenoverete rom i Det Gule Pakhus og 64 oppgraderte rom i Det Røde Pakhus.

Her kan du se våre ulike romkategorier og finne det hotellrommet som passer nøyaktig til dine behov før du bestiller ditt neste opphold i København.

Suite

Velg en suite hvis du ønsker et hotellrom med privat inngang, egen entré og to store rom med unik utsikt til livet i Nyhavn, vannet og de gamle museumsbåtene.

Junior Suite

Velg en Juniorsuite i Det Røde Pakhus eller Det Gule Pakhus. Alle våre Juniorsuiter er store og romslige, og er utstyrt med sofagruppe. Ønsker du en unik utsikt til vannet, velger du View-kategorien.

Executive

Velg et rom i kategorien Executive, som du finner både i Det Røde Pakhus og Det Gule Pakhus. Du får et hyggelig enkelt- eller dobbeltrom, og våre View-rom kan tilby flott utsikt til vannet.