Stemningsfullt hotell i Nyhavn

Er du på jakt etter et stemningsfullt hotell i København? Arp-Hansens nydelige hotell 71 Nyhavn Hotel ligger sentralt i København for enden av populære Nyhavn, som med sine mange restauranter og tradisjonsrike gamle hus er et svært populært område for både københavnere og turister.

Hotellet ligger i to gamle pakkhus fra begynnelsen av 1800-tallet, hvorav det ene er fredet av København kommune, og hotellet er omhyggelig restaurert og innredet i stil med pakkhusets historie. 71 Nyhavn Hotel er garantert et av Københavns mest spesielle og stemningsfulle hoteller.

Oppholdet ditt

Det er enkelt og raskt å bestille rom på 71 Nyhavn Hotel online. Finn dagene hvor du ønsker å bo på hotellet i onlinekalenderen og velg romtype ved hjelp av noen få klikk. Bestill online i dag eller kontakt oss på tlf. +45 3343 6200 eller 71nyhavnhotel@arp-hansen.dk for mer informasjon.

Hotell med utsikt til vannet

71 Nyhavn er et hyggelig hotell i tradisjonsrike og stemningsfulle rammer. Hotellet har 150 sjarmerende og historiske rom med pent bevart treverk og maritim innredning, mange med flott utsikt over Nyhavn.&

Det er trådløst Internett på hele hotellet. Hotellet rommer også gourmetrestauranten Pakhuskælderen, hvor du kan kose deg med en drink i baren eller en utsøkt gourmetmiddag med årstidens beste råvarer. Bestill rom i dag og gled deg til å oppleve København og den helt spesielle oppmerksomheten du får som gjest på 71 Nyhavn Hotel.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene