71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskré stil og topp beliggenhet ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 vært plassert mellom havnen og livets gang i Nyhavn.

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkeringshus

Hotellet samarbeider med Jeudan parkeringshus under Kvæsthusmolen, 200 meter fra hotellet. Parkeringshuset er åpent og døgnbemannet alle dager i uken. Hotellet selger 24 timers-billetter til parkeringshuset. Henvend deg i resepsjonen for ytterligere veiledning og billettkjøp.

Les mer

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

71 Nyhavn Hotel disponerer noen få parkeringsplasser bak hotellet. Vennligst kontakt resepsjonen ved ankomst hvis du ønsker å forhøre deg om en plass. (Parkeringsplassene kan ikke reserveres på forhånd).

Parkering

Ofte kan det føles håpløst å finne en parkeringsplass i København. Derfor har vi gjort det enkelt for deg og samlet de beste parkeringsalternativene til oppholdet ditt, slik at det blir lett å finne en plass i nærheten av hotellet.

Privat parkering

71 Nyhavn Hotel disponerer noen få parkeringsplasser bak hotellet. Plassene kan ikke forhåndsreserveres. Kontakt resepsjonen ved ankomst hvis du ønsker å benytte en av parkeringsplassene.

Pris:   per døgn

Overvåket parkeringshus

Hotellet samarbeider med Jeudan parkeringshus under Kvæsthusmolen. Parkeringshuset er åpent og døgnbemannet alle dager i uken.

Hotellet selger 24-timersbilletter til en spesialpris for ett døgns parkering i Jeudans parkeringshus. Henvend deg i resepsjonen for ytterligere veiledning og billettkjøp.

Parkeringshuset ligger 200 meter fra hovedinngangen til 71 Nyhavn Hotel. Vær oppmerksom på at maks. fri høyde på kjøretøyet er 2,10 m.

Spesialpris:   (Vanlig pris  )

Lading av elbil i parkeringshuset

Har du elbil, kan du lade den under oppholdet hvis du benytter parkeringshuset. Her finner du mer enn 100 Clever ladestolper fordelt på de tre etasjene.

Se gjeldende kWh-pris hos Clever

Ladingen styres via Clevers app.

Last ned appen til smarttelefonen din

Gateparkering

Området rundt 71 Nyhavn Hotel er parkeringsfri sone. Nærmeste gateparkering er oppmerkede plasser i Kvæsthusgade eller området rundt Holbergsgade.

Antall plasser er imidlertid svært begrenset. Vær oppmerksom på at gateparkering er gratis i København fra kl. 17.00 på lørdager til 08.00 på mandager samt på helligdager.

Les mer om priser og parkeringssoner

Lading av elbil på gaten

Foretrekker du å lade på en gateparkering, er det mulig i Herluf Trolles Gade 11, på E.ONs ladestolper.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene