Hotellopphold

Kanskje foretrekker du storbyer der du har sightseeing, shopping og lokale matopplevelser innenfor rekkevidde. Byer som gir deg en blanding av historisk sus og nye trender. Og byer der det er mulig å ta en avkjølende dukkert fra bryggekanten og finne en solfylt flekk der du kan slappe av og tørke etter badet. I så fall er du av samme oppfatning som mange danske og internasjonale reiselystne gjester. Med god grunn. For i tillegg til alle opplevelsene kan en storbyferie også skape minner, samtaleemner – og lyst til å reise tilbake straks det byr seg en ny anledning. 

Start gjerne storbytradisjonen hos oss. På 71 Nyhavn Hotel bor du nemlig med gangavstand til de mest populære fornøyelsene og severdighetene i København. Hotellet ligger i to pakkhusbygninger fra 1804 og har det siste husnummeret i rekken ut mot Københavns havn. Etter en dag full av kulturelle opplevelser i storbyens virvar av mennesker og sanseinntrykk, kan du trekke deg tilbake til hotellets rolige atmosfære og nyte utsikten til – eller lyden av – behagelig bølgeskvulp utenfor vinduet.

Hvis du vil vite mer om denne deilige stemningen og få inspirasjon til oppholdet på 71 Nyhavn Hotel, kan du lese mer på bloggen fra Eatweek Guide her.

Luksushotell

Les mer

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene