Restaurant i Nyhavn

Hvor skal man spise i Nyhavn? Nyhavn har mange gode restauranter og spisesteder for enhver smak.

Vi har laget en guide med noen av de beste restaurantene i Nyhavn.

Guide til restauranter i Nyhavn

I vår guide kan du lese om disse restaurantene i Nyhavn:

 • Restaurant Il Rosmarino
 • Restaurant Judie
 • Restaurant Bistro Summér
 • Restaurant Gilleleje
 • Restaurant Havfruen
 • Restaurant Hummer

Il Rosmarino – italiensk restaurant

Har du lyst på italiensk mat, er restauranten Il Rosmarino absolutt verdt et besøk. Menyen omfatter blant annet antipasti, pasta, risotto samt fristende klassiske kjøttretter som oksetournedos og kalvemedaljong.

Restauranten ligger i kjelleren på 71 Nyhavn Hotel, men om sommeren er det mulig å sitte ute og nye atmosfæren og utsikten mot vannet og havnen. Il Rosmarino har åpent både til lunsj og middag.

Adresse: Nyhavn 71


Restaurant Judie – spis på en båt

Restaurant Judie ligger på det øverste dekket på en gammel båt. Under måltidet har du derfor en fantastisk utsikt over de fargerike husene i Nyhavn og den gamle kanalen.

På Restaurant Judie kan du nyte en autentisk smak av Danmark med et utsøkt utvalg av klassiske danske smørrebrød. For å fullende den kulinariske opplevelsen tilbyr restauranten et nøye utvalgt sortiment av øl og drammer som kompletterer de tradisjonelle rettene perfekt.

Restaurant Judie tilbyr ikke kveldsservering.

Adresse: Nyhavn 26


Bistro Summér – klassisk bistro

Bistro Summér ligger i den stille enden av Nyhavn og tilbyr en unik kulinarisk opplevelse med lokale råvarer av høyeste kvalitet. Gjestene kan forvente en meny som feirer det beste innen dansk gastronomi, akkompagnert av et utvalg av deilige viner.

Restauranten er også kjent for å ha en av Københavns koseligste terrasser, perfekt plassert på solsiden, noe som gjør det til et ideelt sted å nyte et måltid i solskinnet når temperaturen tillater det.

Restauranten tilbyr både lunsj og middag. Restauranten er imidlertid ikke åpen til lunsj alle tider av året.

Adresse: Nyhavn 65


Restaurant Gilleleje – klassisk dansk mat

Restaurant Gilleleje er Nyhavns eldste restaurant, og eieren setter sin ære i å lage mat med utsøkte råvarer. Her kan du nyte danske klassikere som smørrebrødet «stjerneskud» eller en mørbradbøf. Til dette har du et stort utvalg av øl og snaps.

Restaurant Gilleleje har åpent for lunsjservering.

Adresse: Nyhavn 10


Restaurant Havfruen – fiskebistro

Er du glad i fisk? Da er Restaurant Havfruen midt i blinken! Restauranten serverer alltid fersk fisk og skalldyr som er fanget i danske farvann. På menyen finner du blant annet østers og et lekkert skalldyrfat. Er du ingen stor fiskespiser, har Restaurant Havfruen også noen få kjøttretter og vegetarretter.

På Restaurant Havfruen kan du spise både lunsj og middag.

Adresse: Nyhavn 39


Restaurant Hummer – fiskerestaurant

På Restaurant Hummer kan du få lekre fiskemåltider og nydelige viner. Du kan bestille en flerretters meny, eller du kan bestille kaviar, grillet sjøkreps eller Moules Frites fra à la carte-menyen.

Restauranten tilbyr både lunsj og middag. Restauranten har imidlertid ikke åpent for lunsj året rundt.

Adresse: Nyhavn 63A


Fant du ikke en restaurant som fristet?

Nedenfor har vi laget en liste over restauranter i nærheten av Nyhavn, som også er verdt et besøk.

Restauranter nær Nyhavn

 • Tango og Vinos
 • MASH
 • Fiat
 • Esmée
 • Restaurant Els

Bed & Bubbles – hotellopphold med oppvartning

Vurderer du overnatting på hotell i forbindelse med et restaurantbesøk i Nyhavn? Vårt eksklusive 71 Nyhavn Hotel har en glimrende beliggenhet i enden av Nyhavn.

Bestill overnatting på hotellet og velg for eksempel vår Bed & Bubbles-pakke, som inkluderer overnatting i delt dobbeltrom med deilig frokost og en herlig flaske Cava ved ankomst.

Andre opplevelser i og nær Nyhavn

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene