Dra på stemningsfull weekend til København

København er et perfekt reisemål for et weekendopphold – byen er full av spennende severdigheter, arkitektur og shoppingmuligheter. Dra på romantisk weekend til København og bo på et av byens mest stemningsfulle hoteller, 71 Nyhavn Hotel. Les mer om hotellet på denne siden og bestill rom direkte online.

Opplev Københavns historie i de gamle pakkhusene …

Nyhavn er et av Københavns mest populære og besøkte områder. Nyhavn er en del av Københavns havneområde, med en historie som går tilbake til det 17. århundre. I dag er Nyhavn fylt med kafeer og restauranter, men området har likevel bevart sin historiske atmosfære. Flere av de gamle husene er fredet – det eldste ble bygget i 1681. 71 Nyhavn Hotel ligger i to gamle pakkhus fra begynnelsen av 1800-tallet, som ble brukt til oppbevaring av krydder som ble importert fra Østen og fraktet hjem med skip. Pakkhusene er i dag fredet og omhyggelig restaurert. Området rundt Nyhavn er et av Københavns mest sentrale steder, og med naboer som Amalienborg, Marmorkirken og Operaen er 71 Nyhavn Hotel et av hotellene i byen med best beliggenhet.

… Bo på 71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel er et nydelig og moderne renovert hotell som fortsatt har bevart sin historiske atmosfære. Hotellet er stemningsfullt innredet, og de originale gamle furubjelkene er fortsatt et bærende element i bygningen. Hotellet ligger direkte ut mot Nyhavn og er derfor innredet i en litt maritim stil som passer til hotellets omgivelser og historie. Hotellet har en flott gourmetrestaurant, Pakhuskælderen, i tillegg til 150 pene rom og eksklusive suiter til anledninger som krever noe ekstra.