Frokost

Åpningstider

Hverdager fra kl. 06.30–10.30
Helger fra kl. 07.00–11.00

Velkommen til frokost i den gamle pakkhuskjelleren. La omgivelsene ta deg med på en reise tilbake til 1800-tallet samtidig som du spiser en deilig frokost. Vi kaller det Morgenfortellinger ved Nyhavn. Et frokostunivers med små historier og smakfulle opplevelser.

Frokostbufféen tar deg med på en kulinarisk reise gjennom de danske tradisjonene. Mens du smaker på H.C. Andersens favorittsmørbrød, får du vite hemmeligheten bak det danske wienerbrødet. De små historiene åpenbarer seg når du går på oppdagelsesferd i bufféen. I likhet med pakkhuset, som en gang var fullt av eksotiske, utenlandske varer, har bufféen vår et stort utvalg av internasjonale klassikere, supplert med en rekke økologiske produkter og fair-trade-kaffe. Fargerike variasjoner av fruktshots, smoothies og frisk, eksotisk frukt setter spiss på morgenen.

Prøv de små glassene med lagret havre og skyr, eller lag din egen mysli. Som følge til de danske, økologiske rundstykkene kan du velge mellom en mengde oster og pålegg, marmelader og smørbare produkter. Reisen tar deg også med til det åpne kjøkkenet der frokostkokkene våre serverer nylagde, herlige omeletter og en rekke varme retter som eggerøre, bacon, smaksrike pølser, lune sjampinjonger, røstipoteter og mye mer. En av favorittene er våre hjemmelagde pannekaker med eget hasselnøttsmør.

Vi tilbyr også gluten- og laktosefrie produkter samt veiledning vedrørende allergener. Kort fortalt: Morgenfortellinger ved Nyhavn har noe for enhver smak!

Tidligere/senere frokost kan avtales, men med begrenset utvalg. Har du ikke bestilt overnatting inkludert frokostbuffé, kan du legge til dette på hotellet. Prisen er   for voksne og   for barn under 12 år.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene