Bo på nydelig og stemningsfullt hotell i København

Nyhavn er et av Københavns mest stemningsfulle og godt besøkte steder, og du har mulighet til å bo der på vårt nydelige og stemningsfulle 71 Nyhavn Hotel. Les mer om hotellet på denne siden og bestill rom online.

Historisk hotell midt i København

71 Nyhavn Hotel er et hotell som ligger i et stemningsfullt gammelt pakkhus fra 1804 rett ut mot havnen i København. 71 Nyhavn Hotel har til sammen 150 rom og suiter og den lekre gourmetrestauranten Pakhuskælderen. 71 Nyhavn Hotel ligger midt i sentrum av København, i gangavstand fra blant annet Strøget og Amalienborg. Blant Nyhavns nye naboer er dessuten Skuespilhuset og Operaen, og 71 Nyhavn Hotel er dermed et av hotellene i København med best beliggenhet.

Historien om Nyhavn og pakkhuset

Nyhavn er en del av Københavns havneområde, og historien går tilbake til 1600-tallet, da havnen ble gravd ut. I dag består området fortsatt av flere hundre år gamle hus som er bevart – det eldste ble bygget i 1681. Nyhavn er dessuten et meget livlig sted med masse kafeer og restauranter, og særlig populært om sommeren, når det er uteservering.

71 Nyhavn Hotel ligger i to fredede pakkhus, som en gang ble benyttet til oppbevaring av krydder som ble importert fra fjerne Østen. De gamle bjelkene av pommersk furu er fortsatt bærende elementer i huset. 71 Nyhavn Hotel er et spesielt og stemningsfullt hotell hvor du virkelig kan føle Københavns historie på kroppen, samtidig som du befinner deg midt i Københavns pulserende og moderne bykjerne. Bestill rom på hotellet direkte online og nyt oppholdet på et av Københavns mest stemningsfulle hoteller.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene