Er du ute etter et godt hotell i København?

Skal du på ferie og er ute etter et godt og sentralt hotell i København, kan du lese mer her. Arp-Hansen eier nemlig et av Københavns mest stemningsfulle og best beliggende hoteller, 71 Nyhavn Hotel. Hotellet ligger for enden av Nyhavn, med flott utsikt over havneløpet og i gangavstand til blant annet Amalienborg, Marmorkirken og Strøget. Bestill rom på denne siden og nyt oppholdet på et av Københavns beste hoteller.

71 Nyhavn Hotel – et hotell med tradisjoner

71 Nyhavn Hotel holder til i to pakkhus som stammer tilbake fra begynnelsen av 1800-tallet. Pakkhusene ble opprinnelig brukt til oppbevaring av krydder som ble importert fra fjerne Østen, men bygningene danner i dag rammen rundt et av Københavns mest stemningsfulle hoteller.

Hotellet er omhyggelig restaurert i stil med bygningenes historie, og de originale bjelkene av pommersk furu har fremdeles en fremtredende plass i innredningen. Alle hotellrommene er unike, og mange av dem har en fabelaktig utsikt over havnen i København. Rommene er maritimt innredet i stil med hotellets beliggenhet og historie, men tilbyr samtidig moderne fasiliteter som TV med flatskjerm og gratis trådløst Internett. Velger du å bo på 71 Nyhavn Hotel i København, får du anledning til å føle historiens vingesus og samtidig befinne deg midt i Københavns bankende hjerte.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene