Bo på sentralt hotell i København

Skal du til København, og er du ute etter et godt og sentralt hotell? Velg Arp-Hansens 71 Nyhavn Hotel og få en opplevelse utenom det vanlige. Les mer om hotellet på denne siden og bestill direkte i onlinekalenderen.

Opplev en liten bit av Københavns historie på 71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel er et av Københavns mest tradisjonsrike hoteller. Hotellet ligger i Nyhavn – Københavns gamle havn. I dag er Nyhavn et sted hvor både københavnere og turister samles for å nyte solskinnet, drikke en fatøl eller spise en is, men i begynnelsen av 1800-tallet fungerte Nyhavn som en viktig del av Københavns havn, hvor skip fra fjerne Østen og andre land i verden la til. 71 Nyhavn Hotel ligger i to av Nyhavns originale pakkhus fra begynnelsen av 1800-tallet.

Pakkhusene ble den gang brukt til oppbevaring av krydder som ble importert fra blant annet Sørøst-Asia, men i dag danner pakkhusene rammen rundt et av Københavns mest stemningsfulle hoteller. Hotellet er blitt løpende restaurert i stil med bygningenes historie, og de originale bjelkene av pommersk furu har fremdeles en fremtredende plass i hotellets innredning. Ikke to av hotellrommene er like, men alle er klassisk maritimt innredet i stil med hotellets beliggenhet og historie. På hotellet finner du imidlertid også moderne fasiliteter som for eksempel TV med flatskjerm og gratis trådløst Internett.

Velger du å bo på 71 Nyhavn Hotel i København, får du ta del i Københavns historie som havneby, og samtidig sørger hotellets fabelaktige beliggenhet for at du har det best mulige utgangspunkt for å utforske det moderne og dynamiske København.

Utforsk området rundt Nyhavn

Besøker du København om sommeren, er Nyhavn et klassisk sted å besøke for både lokale og turister. Københavnerne samles i Nyhavn på en av de mange restaurantene, eller bare nyter solen direkte på kaien hvis det ikke er plass. Herfra er det ikke langt til mange av byens gode shoppingmuligheter – stormagasinet Magasin ligger bare fem minutters gange fra Nyhavn, og gågaten Strøget med de mange hyggelige sidegatene har også sitt utspring her.

Er du mer opptatt av kultur enn shopping, finner du flere av byens store museer like i nærheten, blant annet Statens Museum for Kunst, som har en stor samling med moderne kunst. Bestill oppholdet på 71 Nyhavn Hotel på denne siden og gled deg til å utforske Danmarks flotte hovedstad.