Salgsvilkår

Bestilling

Når du foretar en bestilling via nettstedet vårt, ber vi om kredittkort-garanti. Fornavn og etternavn på bestillingen skal stemme overens med gjestens ID og kredittkort, som skal vises på forespørsel ved innsjekking. Du kan se kansellerings- og betalingsbetingelsene for det aktuelle tilbudet ved bestilling, og de fremgår også i bekreftelsen du mottar per e-post.

Betaling skjer i DKK

Valuta vist på siden er bare veiledende – alle kjøp blir foretatt i danske kroner.

Online

Kansellering må skje via vår hjemmeside. Hvis du forsøker å kansellere bestillingen senere enn betingelsene tillater, vil dette bli opplyst om. Kredittkortet du har oppgitt vil i så fall bli belastet i henhold til avbestillingsbetingelsene for det aktuelle tilbudet.

Du mottar en bekreftelse på kanselleringen til e-postadressen du har oppgitt. Denne bekreftelsen er din garanti for at rommet er avbestilt.

Direkte til hotellet

Du kan også velge å kansellere en reservasjon per telefon eller e-post direkte til hotellet. Vi tar alltid utgangspunkt i de avtalte prisene basert på opplysningene du har gitt ved bestilling, med mindre det er foretatt endringer underveis.

Endringer i bestillingen

Dersom det endres på ankomst- eller avreisetidspunkt, antall personer eller lignende, forbeholder hotellet seg retten til å endre de avtalte prisene. Rommet står til din disposisjon fra kl. 16.00 på ankomstdagen frem til kl. 11.00 på avreisedagen. Hvis avreisetidspunktet ikke overholdes, forbeholder hotellet seg retten til å belaste deg for romprisen i henhold til gjeldende listepriser. Hotellet mottar gjerne ønsker med hensyn til romfasiliteter, men disse vil ikke kunne bekreftes før innsjekking.

Hvis innsjekking ikke skjer på ankomstdatoen, bortfaller retten til å benytte rommet de øvrige nettene du har bestilt. Ønsker du å benytte deg av bestillingen etter den opprinnelige ankomstdatoen, er du selv ansvarlig for å kontakte hotellet senest på datoen for opprinnelig planlagt innsjekking. Det skal skje skriftlig (per e-post) og gjelder alle bestillingstyper.

Alle priser er totalpriser inkludert moms og service- avgifter.

NB: Ikke alle tilbud kan kanselleres eller endres etter at reservasjonen er bekreftet.

Vilkår for endring av Lavest Mulig Pris

Bare bestillinger som er gjort på nettstedet til et av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller kan endres, og bestillingen kan ikke flyttes til et annet hotell. En flytting til et annet hotell betraktes som en kansellering, og etterfølgende ny bestilling. Endringsgebyret er per bestilling. Endring kan bare skje ved å kontakte hotellet direkte eller via Arp-Hansen Hotel Groups  fellesbooking på telefon +45 8030 3045 eller e-post  book@arp-hansen.dk. Ved endringer tas det forbehold for eventuelle prisstigninger. Endringen må skje før klokken 12.00 på ankomstdagen, ellers betraktes den som en kansellering og ny bestilling.

Grupper

Prisene på hjemmesiden gjelder for enkeltbestillinger. Bestiller du ti eller flere rom for samme periode, betraktes det som en gruppebestilling og medfører en endring i priser og generelle betingelser, deriblant kansellerings- og betalingsbetingelser. Hotellet sender da en gruppekontrakt som skal undertegnes av kunden før bestillingen kan bekreftes.

Gjester under 18 år

Gjester under 18 år skal alltid ha følge av en voksen ved opphold på hotellet.

Kortgebyr

Vær oppmerksom på at det kan forekomme kredittkortgebyr ved betaling med visse kredittkort.

Klagemuligheter

Det er viktig for oss at du blir fornøyd. Kontakt alltid hotellets resepsjon, som hjelper deg med å oppklare eventuelle misforståelser. Finner dere ikke en løsning, kan du kontakte ankenemda for hotel, restaurant og turisme i Danmark via www.hrt-ankenaevn.dk eller via europa.eu/.

COVID-19-informasjon, og hva du kan forvente når du besøker oss Les mer her.