Pin it

Kiin Kiin i Nyhavn – SEA by Kiin Kiin

Gled deg til å besøke den helt nye SEA by Kiin Kiin – South East Asian kitchen. Restauranten har fått fem stjerner av Børsens matanmelder, som blant annet beskriver opplevelsen med ord som kvalitet og sjarm, og retten «Hummer med is af rød karry» beskrives som et av mange smaksmessige blinkskudd.

Restauranten har en helt sentral rolle i det fredede pakkhuset på adressen Nyhavn 71 og er innredet med respekt for det gamle pakkhuset, med en tydelig referanse til Hong Kong rundt 1930. Sekker med krydder, vogner og store, vakre orkideer bidrar til å skape den helt rette stemningen på SEA by Kiin Kiin. Kombiner oppholdet på det nyoppussede 71 Nyhavn Hotel med en opplevelsesrik og velsmakende middag.

Kjenner du Kiin Kiin?

Faktisk er det Kiin Kiin med Michelin-stjernene som står bak den nye restauranten SEA by Kiin Kiin. Her vil noen av klassikerne fra Kiin Kiin bli servert som à la carte-retter. Du setter selv sammen din egen meny med rettene du ønsker. SEAs ansatte står klare til å gi råd vedrørende menyvalg – rettene er ikke store og det anbefales derfor å velge minst fire retter.

Restauranten har plass til 60 gjester og har i tillegg 25 barplasser. Åpningstidene er mandag–lørdag kl. 12.00–23.00, og søndag er det stengt. Når det gjelder forespørsler og reservasjoner av selskaper til SEA by Kiin Kiin, vennligst kontakt eat@seabykiinkiin.dk eller tlf.: +45 51445958.


Bestill bord på SEA by Kiin Kiin