Miniferie i København – dra på en deilig ferie for to eller for hele familien

Er det på tide å komme litt bort fra hverdagstralten og skjemme bort deg selv med litt ekstra luksus? Dra på en miniferie i København og bo på det elegante og unike 71 Nyhavn Hotel, på en av byens beste adresser. Bestiller du to eller flere netter, kan du benytte deg av dette tilbudet, som inkluderer en lekker frokostbuffé.

Dra avgårde på miniferie med familien, venner eller din bedre halvdel – vi har fra-priser for to personer og for hele familien.

Bestill en Miniferie for 2

Trenger du en Miniferie med én du er glad i? Bestill vårt populære Miniferie-tilbud for 2, og gled deg til et deilig og avslappende hotellopphold med en lekker frokostbuffé. Dere bor midt i København og er i gangavstand til byens mange attraksjoner. Du kan benytte deg av tilbudet i helger, på helligdager samt alle ukedager i skoleferiene. Tilbudet gjelder når du bestiller minimum 2 netter.

Du finner tilbudet ved å taste inn periode og se priser, se etter ordet «Miniferie», og så er du klar til å bestille. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen på våre hotel, og ønsker dere en riktig god Miniferie i København.

Miniferie 71 Nyhavn Hotel
Miniferie for 2
fra DKK 1490,-

Merk: Fraprisen gjelder i perioden april til september og er per dobbeltrom per natt inkl. frokost.

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes. Reservasjonen kan ikke endres etter at den er gjort. Maks. 1 ekstra sengeplass per rom.