Pin it

Havnerundfart i København

Bo ved vannet og opplev byen fra vannet med vår Havnerundfart-pakke. Tilbudet inkluderer en overnatting, en utsøkt frokostbuffé og en billett til havnerundfart i København. Tilbudspakken er beregnet for deg som ønsker å oppleve København til vanns – både på hotellet og på en hyggelig kanalrundfart. Bestill ditt opphold i dag og gled deg til å observere bybildet fra vannsiden.

 

Stig om bord på havnerundfart

Har du stilt deg selv spørsmålet: Hva skal man se i København? Byen har et utall av severdigheter å by på, og det kan være vanskelig å sette opp en topp ti-liste. Heldigvis er ikke det nødvendig hvis du bestiller vår Havnerundfart-pakke. Her er programmet allerede fastlagt, og du trenger bare å stige om bord på den populære havnerundfarten. På 1 time har du da sett Den lille Havfrue, Langelinie, Børsen, Nyhavn, Operahuset og mye mer. Underveis deler guidene av sin kunnskap og forteller historier om attraksjonene dere passerer. På kort tid vil du oppleve at du allerede vet mye om København – og du har fortsatt god tid til å oppleve byen til fots.

 

Slå til og bestill vår praktiske Havnerundfart-pakke på denne siden.

Pris per person i delt dobbeltrom fra DKK 940,-
Pris per enkeltrom fra DKK 1370,-

Tilbudet omfatter:

  • Overnatting
  • Frokostbuffet
  • En hyggelig tur med havnerundfart i Københavns kanaler.

Havnerundfart København – se byen fra vannet

Har du vært på havnerundfart (eller kanalrundfart) i København før? Da vet du hvor deilig det er å kunne slappe av og få opplevelsene servert. Skinner solen, er det også den aller beste måten å feriere på. Om bord på båten kan du spise og drikke mens du hygger deg sammen med de som er rundt deg. På samme måte som de velkjente hop-on-hop-off-bussene, fungerer havnerundfarten på dine premisser. Båten har flere avganger om dagen, så du kan ta turen når det passer best inn i ditt øvrige program. Bestill vår Havnerundfart-pakke i dag og gled deg til sightseeing på vannet i en av de aller flotteste byene – nemlig København.

Riktig god havnerundfart og ferie i København!

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes.