Pin it
Havnerundfart + hotell
Havnerundfart

Havnerundfart i København

En av de koseligste måten å oppleve København på, er fra vannsiden. Du slapper av på båten og lytter til guiden som forteller om byen og alle severdighetene – er du heldig, skinner også solen. Du kan hoppe på havnebåtturen rett utenfor hotellet. Hele sommeren tilbyr vi overnatting og frokostbuffé inkludert en dagsbillett til Hop On – Hop Off-sightseeing med kanalbåtturen.

Og enda bedre: Båten ligger til kai like ved siden av hotellet. Enklere kan det ikke bli å oppleve Københavns mest populære severdigheter.

 

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Frokostbuffet
Billett til havnerundfart

 

fra DKK 940,-

Pris per person i delt dobbeltrom

Sightseeing på sitt beste.

Med vår pakke får du sett en rekke populære attraksjoner i København mens du befinner deg om bord på en båt. Her er det plass til hele familien og mer til. Den hyggelige stemningen er ikke til å ta feil av, og de profesjonelle guidene benytter anledningen til å fortelle historier om de forskjellige severdighetene dere passerer i løpet av havnerundfarten. Sightseeing til vanns er en fin måte å oppleve København på – turen er rolig og avslappende, og det er god plass til både barnefamilier og kjærestepar. Gå ikke glipp av en hyggelig og opplevelsesrik havnerundfart i ferien.

Vi ønsker deg en riktig god havnerundfart.

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes.