Pin it

Konferansehotell med spesiell beliggenhet

Midt i København ligger det flotte 71 Nyhavn Hotel i tradisjonsrike bygninger. Hotellet ligger like ut mot Nyhavn, med havutsikt fra mange av rommene. Opplev den helt spesielle oppmerksomheten du får som møtegjest på 71 Nyhavn Hotel og la vårt dyktige personale sørge for alt det praktiske. Lunsjen eller middagen står hotellets utsøkte restaurant SEA by Kiin Kiin for, og det er naturligvis mulig å bestille servering i møtelokalet.

Ha møte i 71 Nyhavns flotte møtelokale

71 Nyhavn Hotel ligger i to gamle pakkhus, hvorav det ene er fredet av København kommune. Pakkhusene stammer tilbake fra begynnelsen av 1800-tallet, da de ble brukt til oppbevaring av krydder som ble importert fra fjerne Østen på store skip som la til i Nyhavn. I dag er de originale bjelkene av pommersk furu fortsatt fremtredende, og pakkhusene er omhyggelig bevart og innredet i stil med bygningenes historie. Hotellets sjarmerende omgivelser og det flotte møtelokalet skaper de perfekte rammer rundt det private og eksklusive møtet. Møtelokalet har plass til 14 personer rundt det flotte langbordet, og egner seg derfor til mindre møter som for eksempel styremøter. 

Møte med overnatting

Planlegger dere heldagsmøte, kan dere bestille møtelokalet for hele dagen og tilhørende møtepakke med lunsj og middag i restaurant SEA by Kiin Kiin. Likeledes kan dere bestille overnatting til møtedeltakerne, slik at dere kan holde møtet uten stress. Hold møte i Dere kan også bestille overnatting til møtedeltakerne, slik at dere kan holde møtet uten stress. vakre rammer og kontakt oss på tlf. +45 3343 6200 eller e-post: 71nyhavnhotel@arp-hansen.dk