Bo i Københavns livlige Nyhavn

Nyhavn var før i tiden en viktig del av havnen i København. Her la skipene fra Fjerne Østen til med te, krydder og andre eksotiske importvarer om bord. I dag er Nyhavn et erkekøbenhavnsk møtested, hvor både københavnere og turister samles om sommeren og sitter på kaien eller på en av de mange restaurantene.

Nyhavn ligger i hjertet av København, et steinkast fra Kongens Nytorv, Strøget og Det Kongelige Teater. Arp-Hansens flotte hotell 71 Nyhavn Hotel ligger for enden av Nyhavn, så gjestene kan nyte Nyhavns livlige miljø, men samtidig være sikret en uforstyrret nattesøvn. Les mer om området rundt Nyhavn og hotellet på denne siden.

Kultur og shopping i området rundt Nyhavn

Nyhavn ligger i den absolutte kjernen av København, med massevis av både kultur og shopping i nærområdet. Nyhavn fører opp til den store plassen Kongens Nytorv, hvor blant annet det kjente hotellet D’Angleterre og stormagasinet Magasin ligger. I Magasin finner du mote, boligtilbehør, parfyme og kosmetikk samt det eksklusive supermarkedet Mad&Vin.

Flere shoppingmuligheter finner du hvis du går nedover Strøget – Europas lengste shoppinggågate. På Strøget og i sidegatene finner du så vel luksusmerker som Gucci, Hermès og Max Mara som rimeligere butikker som H&M, Vero Moda og Vila. Kulturopplevelser er det også nok av i området. Det Kongelige Teater, Skuespilhuset og Operaen er alle naboer til Nyhavn, og København har i tillegg flere gode teatre som for eksempel Nørrebro Teater og Østre Gasværk, som alle er enkle å nå med offentlig transport fra Nyhavn.

71 Nyhavn Hotel – et tradisjonsrikt hotell

71 Nyhavn Hotel er et opplagt valg av et godt hotell i sentrum av København og attpåtil i spennende og hyggelige Nyhavn. 71 Nyhavn Hotel ligger i to originale pakkhus, hvorav det ene er fredet av København kommune. Det eldste pakkhuset kan dateres tilbake til 1803 og ble brukt til oppbevaring av krydder.

I dag er de originale bjelkene av pommersk furu fortsatt et bærende element, og hotellet er innredet i sil med bygningenes lange historie. Bestill rom online på denne siden eller kontakt oss for mer informasjon på tlf.+45 3343 6200 eller
71nyhavnhotel@arp-hansen.dk