Stemningsfullt hotell i Nyhavn

Er du på jakt etter et stemningsfullt hotell i København? Arp-Hansens nydelige hotell 71 Nyhavn Hotel ligger sentralt i København for enden av populære Nyhavn, som med sine mange restauranter og tradisjonsrike gamle hus er et svært populært område for både københavnere og turister.

Hotellet ligger i to gamle pakkhus fra begynnelsen av 1800-tallet, hvorav det ene er fredet av København kommune, og hotellet er omhyggelig restaurert og innredet i stil med pakkhusets historie. 71 Nyhavn Hotel er garantert et av Københavns mest spesielle og stemningsfulle hoteller.

Oppholdet ditt

Det er enkelt og raskt å bestille rom på 71 Nyhavn Hotel online. Finn dagene hvor du ønsker å bo på hotellet i onlinekalenderen og velg romtype ved hjelp av noen få klikk. Bestill online i dag eller kontakt oss på tlf. +45 3343 6200 eller 71nyhavnhotel@arp-hansen.dk for mer informasjon.

Hotell med utsikt til vannet

71 Nyhavn er et hyggelig hotell i tradisjonsrike og stemningsfulle rammer. Hotellet har 150 sjarmerende og historiske rom med pent bevart treverk og maritim innredning, mange med flott utsikt over Nyhavn.

Det er trådløst Internett på hele hotellet. Hotellet rommer også gourmetrestauranten Pakhuskælderen, hvor du kan kose deg med en drink i baren eller en utsøkt gourmetmiddag med årstidens beste råvarer. Bestill rom i dag og gled deg til å oppleve København og den helt spesielle oppmerksomheten du får som gjest på 71 Nyhavn Hotel.