Pin it

Frokost

Velkommen til frokost i den gamle pakkhuskjelleren. Føl hvordan omgivelsene tar deg med på en reise tilbake til 1800-tallet og gjør det til en opplevelse å spise frokost. Vi kaller det Morgenfortellinger ved Nyhavn. Et frokostunivers med små historier og smakfulle opplevelser.

Frokostbufféen tar deg med på en kulinarisk reise gjennom de danske tradisjonene. Mens du smaker på H.C. Andersens favorittsmørbrød, får du vite hemmeligheten bak det danske wienerbrødet. De små historiene åpenbarer seg når du går på oppdagelsesferd i bufféen. Akkurat som pakkhuset en gang var fullt av eksotiske varer fra det store utland, har også bufféen vår et stort utvalg av internasjonale klassikere, supplert med en rekke økologiske produkter og fair-trade-kaffe. Fargerike variasjoner av fruktshots, smoothies og frisk, eksotisk frukt setter farge på morgenen.

Prøv våre små krukker med lagret havre og skyr, eller lag din egen mysli. Som følge til våre danske økologiske rundstykker kan du velge i et stort utvalg av oster og pålegg, marmelader og smørbare produkter. Reisen tar deg også innom vårt åpne varmkjøkken hvor frokostkokkene våre serverer friske og deilige omeletter og en rekke varme retter som eggerøre, bacon, pikante pølser, lune sjampinjonger, røstipoteter og mye mer. En av favorittene er våre hjemmelagde pannekaker med eget hasselnøttsmør.

Vi tilbyr også gluten- og laktosefrie produkter samt allergen-veiledning. Kort fortalt: Morgenfortellinger ved Nyhavn har noe for alle!

  • Frokost serveres på hverdager fra kl. 06:30-10:00
  • Frokost serveres i helgene fra kl. 07:00-11:00

Tidligere/senere frokost kan avtales, men med begrenset utvalg.

Har du ikke bestilt rom med frokost, kan du kjøpe frokost på hotellet.
Prisen er 225 kr. for voksne og 110 kr. for barn under 12 år.