Allergi, funksjonsnedsettelser og miljø

Vi er opptatt av helse og sunnhet. Både når det gjelder våre gjester og miljøet. Vi er et allergi- og miljøvennlig hotell. Vi vasker sengetøyet i svanemerkede produkter uten allergener. Våre puter og dyner har naturfyll og ikke dun. Det gjør dem fyldige og allergivennlige. I tillegg er det mulig å få rom uten gulvteppe. Vi tilbyr både glutenfritt brød og laktosefrie melkeprodukter. Dette hører vi gjerne om på forhånd, slik at vi kan bestille friske varer.

De mange skjeve vinklene i bygningen og rommenes planløsning gir dessverre ikke 100 % fremkommelighet med rullestol. Det er atkomst til rom og fellesområder ved hjelp av heis eller rampe, men man er nødt til å være selvhjulpen på badet og når man skal ta seg frem i selve rommet for å åpne vinduer, bruke skrivebordet eller minibaren og lignende.

Vi er sertifisert av «The Green Key», som forplikter oss på en lang rekke miljømessige områder. Blant annet avfallssortering og reduksjon, en høy andel økologiske produkter på kjøkkenet og så videre. Les mer om den grønne nøkkelen her.