Pin it

Velkommen til 71 Nyhavn Hotel – kjenn hvordan historien omgir deg

Med sin fine atmosfære, avdempede eleganse og unike beliggenhet ytterst i Nyhavn, holder 71 Nyhavn Hotel til i to gamle pakkhus fra tidlig 1800-tall.

I 200 år har Nyhavn 71 stått mellom skumsprøyten fra havnen og livet i Nyhavn. Med glimrende utsikt fra sørsiden av hotellet til de mange flotte museumsbåtene og det klukkende vannet kan vi tilby en av Københavns flotteste utsikter.

Hotellets to pakkhus er innredet i to ulike stiler, hver med sin sjel og sjarm. De er forbundet gjennom vår koselige lobby, som også fungerer som inngang til vår lekre restaurant SEA by KiinKiin.Det Gule Pakhus

«Det Gule Pakhus» er det yngste av de to. Det ble oppført i 1830 og har, i likhet med mange av bygningene langs havnekaien, vært brukt til oppbevaring av varer fra det store utland. I 2001 ble det innlemmet i 71 Nyhavns opprinnelige hotellbygning, og gjennom omhyggelig oppussing som tilførte bygningen liv og lys, fikk 71 Nyhavn Hotel ytterligere 66 rom. I Det Gule Pakhus finner du Juniorsuiter og rom i kategorien Executive.

Romkategorier:

View-rom i den østvendte gavlen har flott utsikt til Københavns Havn. Opplev de spektakulære soloppgangene, der solens oransjerøde stråler speiler seg i det blikkstille vannet.

Det Røde Pakhus

«Det Røde Pakhus» er storesøsteren. Bygningen er fredet, og helt siden 1804 har det stått imot årstidenes vind og vær. Opp gjennom årene har Det Røde Pakhus vært vitne til at livet i Nyhavn har endret seg fra et røft havnemiljø, anført av de mange fraktskipene og sjømennenes herjinger langs kanalen, til et sprudlende område omgitt av en kulturell og historisk sjelden palett.

Etter en omhyggelig, men omfattende renovering fra oktober 2015 til oktober 2016 står Det Røde Pakhus klar til å motta gjester i helt nye og luksuriøse omgivelser. Med ydmyk respekt for bygningens historie ønsker vi velkommen inn i 64 nye og større rom i kategoriene Suite, Juniorsuite og Executive.

Romkategorier:

Alle View-rommene har glimrende utsikt til vannet og livet i og rundt Nyhavn. Rommene er innredet med et kresent utvalg av designperler, og vi garanterer høy komfort når du legger deg i våre store luksussenger fra Carpe Diem.

Les mer om de ulike romtypene her eller kontakt oss for mer informasjon, så hjelper vi deg gjerne med å bestille et rom som passer til nettopp dine behov og ønsker.

Se romkategorier og bilder

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til et uforglemmelig opphold!

Prisgaranti