Velkommen til 71 Nyhavn Hotel – kjenn hvordan historien omgir deg

Med en fantastisk atmosfære, en subtil eleganse og en unik beliggenhet helt i enden av Nyhavn, holder 71 Nyhavn Hotel til i to nyrenoverte pakkhus fra tidlig 1800-tall.

I 200 år har Nyhavn 71 vært plassert mellom havnen og livets gang i Nyhavn. Med glimrende utsikt fra sørsiden av hotellet til de mange flotte museumsbåtene og det klukkende vannet kan vi tilby en av Københavns flotteste utsikter.

Hotellets to pakkhus har begge fåttt et eksklusivt løft gjennom en varsom, men gjennomgripende, renovering. Et løft hvor vi har fokusert på innbydende interiør og et tidsløst, skandinavisk uttrykk, men samtidig beholdt bygningenes sjel og sjarme som kjennetegner hotellet. 

Våre to nyrenoverte pakkhus har begge en luksuriøs stil, og er forbundet via en hyggelig lobby som også gir adgang til vår flotte restaurant SEA by Kiin Kiin.Det Gule Pakhus

”Det Gule Pakhus” er det yngste av våre to pakkhus. Det ble oppført i 1830 og har, i likhet med mange av bygningene langs havnekaien, vært brukt til oppbevaring av varer fra det store utland. I 2001 ble det innlemmet i 71 Nyhavns opprinnelige hotellbygning, og gjennom omhyggelig oppussing som tilførte bygningen liv og lys, fikk 71 Nyhavn Hotel ytterligere 66 rom. I 2018 har vi gitt Det Gule Pakhus en eksklusiv oppgradering av alle rom, resepsjon og korridorer, som nå er klar til å ta imot gjestene i nye og flotte rammer.

I Det Gule Pakhus finner du Juniorsuiter og rom i kategorien Executive.

Romkategorier:

View-rom i den østvendte gavlen har flott utsikt til Københavns Havn. Opplev de spektakulære soloppgangene, der solens oransjerøde stråler speiler seg i det blikkstille vannet.

Det Røde Pakhus

”Det Røde Pakhus” er eldst av pakkhusene. Bygningen er fredet, og helt siden 1804 har det stått imot årstidenes vind og vær. Opp gjennom årene har Det Røde Pakhus vært vitne til at livet i Nyhavn har endret seg fra et røft havnemiljø, anført av de mange fraktskipene og sjømennenes herjinger langs kanalen, til et sprudlende område omgitt av en kulturell og historisk sjelden palett.

Det Røde Pakhus gjennomgikk en tilsvarende fltot forvandling fra oktober 2015 til oktober 2016 av blant annet rom, restaurant, bar og fasade og er på samme vis også klar til å ta imot gjester i helt nye og luksuriøse omgivelser. Med ydmyk respekt for bygningens historie ønsker vi velkommen inn i 64 nye og større rom i kategoriene Suite, Juniorsuite og Executive.
Romkategorier:

Alle View-rommene har glimrende utsikt til vannet og livet i og rundt Nyhavn. Rommene er innredet med et kresent utvalg av designperler, og de store luksussengene fra Carpe Diem garanterer høy komfort. Les mer om våre ulike romtyper her eller kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon, så hjelper vi deg gjerne med å bestille et rom som passer nøyaktig til dine behov og øn

Se romkategorier og bilder

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til et uforglemmelig opphold!

Prisgaranti