Pin it

Velkommen til 71 Nyhavn Hotel – kjenn hvordan historien omgir deg

Med en fantastisk atmosfære og unik beliggenhet aller ytterst i Nyhavn holder 71 Nyhavn Hotel til i to gamle pakkhus fra tidlig 1800-tall.

I 200 år har Nyhavn 71 stått mellom skumsprøyt og livets gang i Nyhavn. Med glimrende utsyn fra hotellets sørside til de mange trivelige museumsbåtene og det klukkende vannet tilbyr vi en av Københavns beste utsikter.

Hotellet består av to fine pakkhus som med hver sin sjel og sjarm ønsker velkommen i ulike stiler. Pakkhusene er forbundet gjennom vår koselige lobby, som også fungerer som inngang til vår lekre restaurant SEA by KiinKiin.Det gule pakkhuset

«Det Gule Pakhus» er det yngste av de to. Det ble oppført i 1830 og har, i likhet med mange av bygningene langs havnekaien, vært brukt til oppbevaring av varer fra det store utland. I 2001 ble det innlemmet i 71 Nyhavns opprinnelige hotellbygning, og gjennom omhyggelig oppussing som tilførte bygningen liv og lys, fikk 71 Nyhavn Hotel ytterligere 66 rom. I det gule pakkhuset ligger våre Superior- og Executive-rom samt våre Junior-suiter. 12 rom i den østvendte gavlen har flott utsikt (Executive View) til Københavns Havn. Er du tidlig oppe, kan du få med deg den spektakulære soloppgangen med oransjerøde stråler som speiler seg i det blikkstille vannet.

Det røde pakkhuset

«Det Røde Pakhus» er storesøsteren. Bygningen er fredet, og siden 1804 har den sommer som vinter stått imot vind og vær og vært vitne til at livet i Nyhavn har endret seg fra et røft havnemiljø, anført av de mange fraktskipene, sjømennenes herjinger langs kanalen og flåtens dokk på Gammelholm, til et sprudlende område omgitt av en kulturell og historisk sjelden palett. Det røde pakkhuset står nå klart til å ta imot gjester i helt nye og luksuriøse omgivelser etter en skånsom, men omfattende rehabilitering som har pågått fra 2015 til 2016.

Med ydmyk respekt for bygningens historie ønsker vi velkommen inn i 64 nye og større rom. I det røde pakkhuset ligger våre Deluxe-rom. Alle View-rommene har glimrende utsikt til vannet og livet i og rundt Nyhavn. Rommene er innredet med et kresent utvalg av designperler, og vi garanterer høy komfort når du legger deg i våre store luksussenger fra Carpe Diem.


Les mer om de ulike romtypene her eller kontakt oss for mer informasjon, så hjelper vi deg gjerne med å bestille et rom som passer til nettopp dine behov og ønsker.


Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et uforglemmelig opphold!

Prisgaranti